3 gjëra që duhet ti bëj ai që beson Allahun dhe Ditën e Gjykimin

95
0

3 gjëra që duhet ti bëj ai që beson Allahun dhe Ditën e Gjykimin Ebu Hurejra (RadijAllahu anhu) transmeton se i Dërguari i Allahut (SalAllahu alejhi ue selem) ka thënë:“Kush beson Allahun dhe Ditën e Fundit, nëse do të flasë le te flasë mirë ose në të kundërt le të heshtë!.

Kush beson Allahun dhe Ditën e Fundit duhet të respektojë fqinjin e tij.

Kush beson Allahun dhe Ditën e Fundit duhet të respektojë musafirin e tij.

”Transmeton Buhariu dhe Muslimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here