A u është ndarë buxhet veteranëve për 2019, tregon ministri i Financave!

72
0

Ministri i Financave, Bedri Hamza, duke diskutuar në seancën e Kuvendit për ndarjen e buxhetit për 2019, ka folur edhe për pensionet e veteranëve.

Ai ka thënë se buxheti është ndarë edhe për të gjithë veteranët edhe atyre që prokuroria i cilësoi “mashtrues” dhe do t’i marrin këto mjeti deri sa të bëhet ri-kategorizimi.

“Ministria e Financave do të ndaj mjetet për veteranët deri kur të ndodhë ri-kategorizimi, deri kur të bëhet mbyllja e listave”, ka thënë ministri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here