Albulena Haxhiu e nervozuar lëshon mbledhjen e komisionit

174
0

Kryetarja e Komisionit për Legjislacion, Albulena Haxhiu ka lëshuar mbledhjen në shenjë reagimi pas kërkesës së deputetëve për tërheqjen e një deklarate të saj.

Paraprakisht Haxhiu i kritikoi deputetët duke iu thënë se nuk është si anëtarët e tjerë të komisionit dhe i lexon materialet.

Kjo deklaratë  e acaroi deputeten Xhevahire Izmaku, e cila u bë gati të largohet nga mbledhja e komisionit.

Mirëpo, pas kërkesës së Hajdar Beqës për të tërhequr mbrapa atë që deklaruar Haxhiu, ishte vet kryetarja e komisionit që e lëshoi mbledhjen, ndërsa Izmaku vazhdoi të ishte pjesë e saj.

Udhëheqjen e komisionit për legjislacion e mori nënkryetari Hajdar Beqa.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here