Asambleisti Rrahmani pyet Ahmetin: Ku i fshehe 170 mijë euro për Tregun e Qytetit (Dokument)

105
0

Asambleisti i Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani, ka ngritur shqetësimin e tij për 170 mijon euro për investime kapitale në Tregun e Qytetit, siç thotë ai nuk është investuar as edhe një cent. Ai për këtë investim të planifikuar dhe të mos realizuar ka kërkuar përgjigje se ku kanë mbetur 170 milionë euro të emëruar për tregun, por ky I fundit nuk ka marr përgjigje nga zyrtarë komunal.

Përmes një postimi, Rrahmani, ka kërkuar llogari  nga kryetari Shpend Ahmeti, se ku kanë mbetur këto 170 mijë euro, por nuk ka marr përgjigje. Rrahmani dyshon se derisa mungon përgjigja nga të lartë përmendurit, dyshon se këto miliona kanë shkuar në xhepa të zyrtarëve komunal mbase edhe në xhepat e kryetarit Shpend Ahmeti.

Postimi i plotë i Rrahman Ahmetit:

“Në mbledhjen e fundit te Kuvendit Komunal, kërkova nga Drejtoresha e Financave të shpjegoi se ku kan shkuar mbi 170 mijë euro të paraqitura si investim kapital Tregu i qytetit, nuk mora pergjegje. Pastaj kam dërguar email duke kërkuar përgjigje nga Kryetari Shpend Ahmeti, nënkryetari Pacolli e Muhedin Nushi, dhe drejtori Gëzim Mehmeti, por askush deri më sot nuk ka kthyer asnjë përgjigje. Emailin e dërguar e keni edhe ne foto me poshtë. Duke marr parasysh se nuk është bërë asnjë investim në tregun e parapar dhe janë shpenzuar mbi 170 mijë euro, duke parë heshtjen e personave përgjegjës, këtu lind dyshimi për keqpërdorim të këtyre mjeteve. Kush i përfitoi rreth 180 mijë euro?!”, ka shkruar Rrahmani /Kosova Post/

Fotografia e Eman Rrahmani

Fotografia e Eman Rrahmani

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here