Bashkia e Tiranës nis ndërtimin e rrjetit të kanalizimeve në Ndroq

59
0

Bashkia e Tiranës ka nisur punën për ndërtimin e sistemit të kanalizimeve në Ndroq, duke zgjidhur një problem disavjeçar të banorëve të kësaj zone.

Mjetet e rënda dhe punonjësit po shtrijnë rrjetin e tubacioneve të kanalizimeve, duke hapur në këtë mënyrë një perspektivë të re zhvillimi për gjithë këtë zonë dhe përmirësuar ndjeshëm cilësinë e jetës së tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here