Blendi Klosi në Berat: Ja për çfarë ka nevojë qyteti

57
0

Ministri i Mjedisit, Blendi Klosi, gjatë qëndrimit në qytetin e Beratit tha se Partia Socialiste ka punuar dhe vijon të punojnë për njerëzit e thjeshtë, të cilët e duan punën dhe mendojnë për zhvillimin e qytetit.

“Ne në Berat kemi më shumë nevojë për një kryetar bashkie, i cili do qytetit. Kemi nevojë për një kryetar, i cili mendon që të shndërrojë Beratin si destinacion jo vetëm për shqiptarët.

Berati ka nevojë për një program dhe një lidership të ri.  Ne kemi punuar për njerëzit dhe dimë të mbështesim çdo njeri të thjeshtë. Ne do të ndërtojmë këshilla bashkiakë funksional dhe në shërbim të qytetarëve’, tha ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here