BOV: ky është blindi i prodhuar nga Ushtria e Lirë Siriane

67
0

Specialistë të Ushtrisë së Lirë Siriane kanë arritur që në zonat e dominuara prej tyre të nxjerrin dhe një automjet të blinduar ushtarak. Eshtë BOV, i cili shërben për transportin e trupave.

Ky blind vjen pas hapjes së një fabrike për prodhimin e armëve dhe pajisjeve ushtarake në zonat e pushtuara.

Për prodhimin e këtij blindi, specialistët e Ushtrisë së Lirë Siriane i janë referuar një modeli turk. /tesheshi.com/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here