Categories Archives: Islam

Lutja e pastrueses!.

Ajo është mësuese dhe flet për një përvojë të sajën, njëzet vite më parë. “Asokohe kisha nën përgjegjësinë time makinetin brenda shkollës. E kisha bërë zakon që çdo ditë, pas përfundimit të mësimit, të mblidhja qindarkat me të ...

Butësia nuk është naivitet.

Gjarpri vendosi të pendohej për gjithçka që kishte bërë. Ai duhej ti jepte fund çdo akti që u kishte shkaktuar njerëzve dëme. Kështu, vajti tek një burrë i mençur që ta pyesë se çfarë duhet të bëjë. I mençuri i tha:”Gjej një vend ...