Categories Archives: Europa

Grevë e përgjithshme në Francë.

Në Francë, një numër i madh grupesh profesionale që reagojnë ndaj iniciativave të reformës qeveritare dhe masave shtrënguese të qeverisë franceze kanë organizuar greva dhe protesta në të gjithë vendin. Punonjësit e grupeve të profesioneve ...

Bruksel, protestë kundër racizmit.

Në një tubim të mbajtur në kryeqytetin Bruksel të Belgjikës është protestuar kundër racizmit. Mirëra persona u tubuan në stacionin verior të trenit në Bruksel, pas thirrjes së bërë për luftën kundër racizmit nga organizata të ndryshme ...