Categories Archives: Kosova

Vjen një super lajm nga FSK.

Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës ka organizuar ceremoninë e diplomimit të kadetëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës. Rrustem Berisha, Ministër i FSK-së, tha se sot është një ditë e veçantë për FSK-në dhe për të si minis ...