Categories Archives: Shqipëria

Fluks në Morinë.

    24 orët e fundit, pika e Kalimit Kufitar në Morinë të Kukësit, që lidh Shqipërinë me Kosovën, është përballur me fluks të lartë hyrjesh, jo vetëm nga shqiptarët e Maqedonisë dhe Malit të Zi, por edhe nga turistët e huaj. ...