Categories Archives: Zvicra

Mjekët e Gjenevës, në grevë.

Mjekët e Gjenevës hynë në grevë për të protestuar kundër uljes së tarifave. Kirurgët filluan protestën, pas tyre edhe gjinekologët, ortopedistët dhe urologët. Për raste urgjente mjekët janë në dispozicion. Ata kanë shtyrë ndërhyrjet j ...