Categories Archives: Ndryshe

Fiku, fruti i shenjtë!.

Fiku është një frut që kultivohet shumë në vendin tonë. Një pjesë e komentuesve të Kuranit, betimin mbi këtë frut e lidhin me faktin se ai ishte një kapital i rëndësishëm tregtie që rritej në pellgun e Mesdheut dhe Lindjen e Mesme. Fiku ...