Categories Archives: Ndryshe

ATS GT, çfarë supermakine!.

Marka historike italiane ATS është gati për rikthimin e madh falë një “xhevahiri” që përmbledh fuqi dhe teknologji. ATS GT frymëzohet nga 2500 GT të vitit 1963 dhe do të prodhohen vetëm 35 vetura të tilla. Me një çmim prej më shumë se ...