Categories Archives: Ndryshe

Salah mahnit botën sërish.

Ai është kthyer në një prej kandidatëve potencial për të fituar “Topin e Artë” këtë sezon, por kjo gjë nuk e ka ndaluar aspak Mohamed Salah të vazhdojë me veprimet e tij humanitare. Sulmuesi i Liverpool është kthyer në një njeri jasht ...

Kapen 50 krokodilë në aeroport.

Në aeroportin e Heathrow të Londrës janë konfiskuar 50 krokodilë pasi kushtet e tyre të transportit shkelin rregullat. Zvarranikët 1 vjeçarë, të cilët arritën nga Malajzia, ishin përleshur me njëri-tjetrin gjatë udhëtimit për shkak të ha ...

Sa peshon një re?.

Retë janë të formuara nga një masë e dukshme ajri me kristale të borës ose pika uji mikroskopike të ndera në atmosferë. Ka disa lloje në varësi të lartësisë, formës dhe evolucionit. Në funksion të këtyre ndryshoreve sasia e ujit që pë ...