Categories Archives: Ndryshe

Sa peshon një re?.

Retë janë të formuara nga një masë e dukshme ajri me kristale të borës ose pika uji mikroskopike të ndera në atmosferë. Ka disa lloje në varësi të lartësisë, formës dhe evolucionit. Në funksion të këtyre ndryshoreve sasia e ujit që pë ...