Categories Archives: Teknologji

Spotify hyn në tregun afrikan.

Ofruesi i transmetimit të muzikës globale Spotify do të nisë shërbimet e saj në Afrikën e Jugut të martën, duke shënuar hyrjen e saj në Afrikë, ku ka një përshpejtim të shpejtë të telefonave të mençur dhe përmirësim të infrastruktur ...