Categories Archives: Teknologji

Twiter mbush 12 vjet.

    Twitter më 14 korrik të vitit 2006, hyni në përdorim, kurse, sot është një nga platformat e mediave sociale më të mëdha në botë. Twitter ishte krijuar në mars të vitit 2006 nga Jack Dorsey, Evan Williams, Biz Stone dhe Noah Gla ...

Celulari i parë Huawei me 8GB RAM.

Huawei ka zbuluar Honor 10 GT, që do të jetë celulari i parë i markës me 8 GB RAM. Paraardhësi i tij, Honor 10, që u lançua në muajin prill në Kinë dhe në maj në të gjithë botën, kishte deri në 6 GB RAM. Përveç RAM-it të shtuar, celula ...