Categories Archives: Teknologji

Prezantohet furgoni pa shofer.

Teknologjia po bën hapa të mëdhenjë dhe çdo ditë ballafaqohemi me zgjidhje inovative që përmirësojnë jetën tonë. E reja më e fundit në fakt është prezantuar nga gjigandi Nuro, i themeluar nga Dave Ferguson dhe Jiajun Zhu, ish-inxhinierë t ...

Makina që “sfidon” gravitetin!.

Një video e postuar në rrjetet sociale tregon një mjet tip Jeep 4×4 duke “sfiduar ligjet e gravitetit”. Makina, e modifikuar enkas për terrene malore, ngjitet në një shkëmb thuajse 90 gradë pa patur nevojën e ndihmës nga ndonjë mjet tjetë ...

Prezantohet furgoni pa shofer.

Teknologjia po bën hapa të mëdhenjë dhe çdo ditë ballafaqohemi me zgjidhje inovative që përmirësojnë jetën tonë. E reja më e fundit në fakt është prezantuar nga gjigandi Nuro, i themeluar nga Dave Ferguson dhe Jiajun Zhu, ish-inxhinierë t ...