Çfarë duhet të bëni që të keni gjumë të rehatshëm?

103
0

Një gjumë i mirë natën është po aq i rëndësishëm sa stërvitjet dhe dietat e rregullta.

Disa hulumtime shkencore tregojnë se nëse nuk bëni gjumë të rehatshëm mund të ndikojë negativisht në trurin tuaj dhe në hormonet tuaja.

Kështu që të bëni gjumë më të rehatshëm duhet të mos ndizni dritë shumë në dhomën e gjumit.

Po ashtu edhe kafeinë nuk duhet të përdorni para se të flini.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here