Dhuratat e bukura që gruaja myslimane bëri për të gjithë fqinjët në prag të Ramazanit

254
0

Myslimanet në mbarë botën janë duke shënuar muajin e shenjtë të Ramazanit.

Sezoni i agjërimit gjatë muajit të nëntë të kalendarit islamik ka filluar.

Ramazani nuk përfshinë vetëm mos-ngrënien dhe mos-pirjen për disa orë, por në Ramazan preferohet që të bëhen sa më shumë vepra të mira, që bamirësia të jetë gjithnjë në rritje dhe të gjithsecili të jetë versioni më i mirë i vetes.Por një nënë u kujdes që në mënyrë shumë bujare të krijojë disa dhurata fantastike për fqinjtë e saj.

Ajo paketoi ushqime e gjëra të ndryshme duke i bërë bashkë e duke ia dhuruar fqinjëve.Samira Ansari nga Kanada realizoi paketimet e ëmbla në pritja të Ramazanit, e ku nuk mungoi edhe një shkrim në të.

“Allahu iu bekoftë ju dhe familjen tuaj gjatë gjithë këtij muaji të bukur që mund të na dhurojë mundësinë për të bërë vepra më të mira”, shkroi ndër të tjerash ajo.

  

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here