Dita ndërkombëtare e Tokës, një pemë kundër shpyllëzimit

100
0

Toka është i vetmi planet ku ka jetë dhe, për të ndërgjegjësuar njerëzit rreth rëndësisë së saj, 22 prilli është caktuar si Dita Botërore e Tokës.

Edhe Shqipëria iu është bashkuar shteteve të tjera me aktivitete për mjedisin, duke pasur parasysh këtu masakrimin që i është bërë tokës në dekadat e fundit. Kujtojmë këtu që nga gërryerja pa kriter e lumenjve, e deri te ndotja me plastikë dhe shpyllëzimet masive.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here