Duaja që të ruan Zoti nga çdo gjë e keqe!

222
0

Duaja qe te ruan Zoti nga cdo gje e keqe

E’udhu bi kelimatil-lahit-tammati min sherri ma halaka.

(tre herë në mbrëmje… eshte mire dhe te perseritet shpesh kur hyn ne nje vend te huaj, apo kur ulesh ne ndonje shtepi apo vend tjeter)

(Kërkoj mbrojtje me fjalët e përsosura të All-llahut nga sherri (e keqja) që ka krijuar)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here