Haradinaj mbledh kabinetin qeveritar për të sqaruar koncept dokumentin për lojërat e fatit

61
0

Pas bujës që bëri në media miratimi i koncept dokumentit për lojërat e fatit, qeveria e Kosovës do të bëjë një sqarim shtesë.

Të paktën kështu është bërë e ditur në rendin e ditës të mbledhjes së qeverisë do të mbahet sot.

Madje, informata për koncept dokumentin e lojërave të fatit do të shpaloset nga iniciuesi i saj, ministria e Financave dhe është në pikën e parë për t`u shqyrtuar në mbledhjen e kabinetit qeveritar.

Javë më parë, Qeveria e Kosovës, ka miratuar koncept dokumentin për lojërat e fatit, përmes së cilit, ndër të tjera, synohet edhe edukimi i gjeneratave të reja, ulja e papunësisë si dhe rritja e mirëqenies sociale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here