I riu nga Fieri i Shqipërisë pranon Islamin në Xhaminë e Madhe të Prishtinës (Video)

86
0

Te mërkurën pas lutjes së Jacisë, një i ri nga Fieri i Shqipërisë ka pranuar Islamin, raporton KosovaPost.

Ai me vullnetin e tij para të pranishmëve ka deklaruar Dëshminë Islame.

“Nuk ka dyshim se ma i lumturi në këtë dynja është ai që adhuron Allahun i madhe dhe i vogël. Krenarinë, pasurinë, dhuntinë, begatinë më të madhe e kemi fjalën Lai Lahe IlAllah”, tha imam Shefqet Krasniqi, para prezantimit të të riut i cili pranoi fenë islame.

Ai pyeti nëse këtë vendim e ka marrë me vullnet dhe me dëshirë të lirë. Kjo pasi sipas Krasniqit, feja islame nuk pranon njerëz me dhunë por vetëm me vullnet dhe dëshirë.

Më poshtë gjeni videon në të cilën shihet pranimi i Islamit nga i riu shqiptar:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here