Ilahia “Para Allahut kemi me dal” Nga: Besnik Hyseni dhe Ibrahim Lecaj

171
0

lahia Para Allahut kemi me dal e kenduar nga Besnik Hyseni dhe Ibrahim Lecaj ne Manifestimin e Fitër Bajramit 2015 në Fondacionin e Rinisë Islame në Cyrih i mbajtur me 17.07.2015

Klikoni linkun e mëposhtëm:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here