Ja çka është mirësia: njeriu u jep çelësat e tij të makinës një grupi muslimanësh që ai kurrë nuk e kishte takuar

89
0

Kam marrë një grup studentësh nga një shkollë fillore islamike me seli në Londër në Old Trafford Manchester për të parë Manchester United.

Ndeshja duhej të fillonte në orën 12.30, por arritëm në stadiumin në orën 12.28.

Megjithatë, kujdestarët në portat na refuzuan hyrjen për shkak të çantave me madhësi të mbartura nga nxënësit. Ata filluan të na drejtojnë drejt një zyre që mbledh dhe mban çanta të tepërt për £ 5 secila.

Ndërsa po flisja me ta, një njeri i quajtur Andrew Bradshaw ndërhyri dhe më tha, të lutem, merr çelësat e makinës sime dhe vendos të gjitha çantat në çizmën e makinës dhe më ktheu tek unë pas ndeshjes.

Pra, ne vazhduam në makinën e tij BMW dhe vendosëm të gjitha çantat tona brenda bagazhit të tij dhe më në fund na lejuan të hyjnë në stadium.

Pas ndeshjes ne u kthyem në makinën e tij ku gjetëm z. Bradshaw, gruan dhe djalin e tij duke pritur. Fëmijët i dhanë një falënderim të madh z. Bradshaw dhe mirësia e tij nuk mbaroi atje.

Ai i dhuroi të gjithë nxënësit me kupat dhe revistat e Manchester United dhe pyeti se kush është fëmija më i ndjeshëm këtu?

Një vajzë ngriti dorën dhe tha ‘Unë jam’.

Ai i dha £ 70 për të shpërndarë në mesin e pjesës tjetër të fëmijëve.

Fëmijët ishin shumë të lumtur të takoheshin me një person të tillë dhe vendosëm të merrnim një fotografi me të dhe me gruan e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here