Ja si mund ta pushoni të qarën e foshnjës tuaj!

169
0

Pjesa e fundit tek kembet ndikon shume mbi koken, mushkerite, zemren dhe barkun. Kur femija qan nga ndonje dhimbje menyra per ta qetesuar eshte prekja e fundit te kembeve.

Pjesa e poshtme e gishtave te kembes lehteson dhimbjen e kokes ne rastin kur ne e ferkojme ate. Duke ferkuar pjesen tjeter me poshte gishtave te kembeve ne lehtesojme mushkerite.

Pjesa qendrore lidhet me zemren dhe ferkimi i saj e ben zemren te rrahe me qete, kurse thembra lidhet me barkun dhe ferkimi i saj do te lehtesoje dhimbjen e barkun. Keshtu ferkimi i pjeses se fundit te kembes duke ndjekur proceduren e lartpermendur do ta qetesoje dhe do ta bej te pushoje te qaren.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here