Ballina Ndryshe Jeta në një foto: Vendose vetë nëse ja vlen të kesh zili,...

Jeta në një foto: Vendose vetë nëse ja vlen të kesh zili, urrejtje dhe të hidhërohesh me të dashurit dhe miqtë e tu.

56
0

Jeta në një foto: Vendose vetë nëse ja vlen të kesh zili, urrejtje dhe të hidhërohesh me të dashurit dhe miqtë e tu.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here