Këto 8 gjëra do t’ju ndodhin nëse nuk e përdorni bukën!

87
0

Të gjithë janë të çmendur për të pasur një dietë me pak karbohidrate – hahet pak bukë, makarona është mbivlerësuar.

Njerëzit në një dietë të tillë eksperimentojnë të marrin sa më pak karbohidrate. Këtu është një listë e gjërave që ndodhin në organizmin tuaj kur nuk hani bukë:

Humbni ujin nga trupi

Do të prekeni nga gripi për shkak të mungesës së karbohidrateve

Bie oreksi

Rreziku i sëmundjeve të zemrës dhe i diabetit mund të rritet – ose zvogëlohet

Bie niveli i energjisë

Përballeni me kapsllëk

Ju prishet disponimi

Ju nuk stërviteni si duhet

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here