Këto shenja tregojnë se vuani nga astma!

127
0

Shenjat e astmës janë shpeshherë të padukshme.

Ju mund të keni shenja të astmës një ditë dhe një ditë tjetër mund të mos keni fare, apo dikush tjetër mund t’i ketë simptomat krejt të ndryshme nga tuat.

Për t’i bërë gjërat edhe më konfuze, shumë prej shenjave të astmës janë të ngjashme me sëmundjet tjera.

Këto janë disa nga simptomat e astmës megjithatë vetëm mjeku i juaj mund t’iu tregojë me siguri.

Kollitja

Të marrësh frymë me zor

Shkurtesa e frymëmarrjes

Ngushtësi në gjoks

Lodhje

Probleme me frymëmarrje pas ushtrimit

Kur buzët apo lëkura merr ngjyrë blu

/Kosova Post/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here