Korçë, nxënësit mbjellin fidanë në shkollën e tyre

92
0

Nxënësit e shkollës “Stavri Themeli” në Korçë kanë ndërmarrë nismën për të gjelbëruar ambientin përreth shkollës së tyre.

Së bashku me mësuesit, të vegjlit kanë mbjellë fidanë.

Në kohën kur pyjet mbeten të kërcënuara nga prerja e paligjshme, këta fëmijë përcollën mesazhin e fortë për të mbrojtur mjedisin dhe për të shtuar gjelbërimin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here