Kryeministri i Irakut Adil Abdul-Mahdi vizitë në Turqi

58
0

Kryeministri i Irakut Adil Abdul-Mahdi do të arrijë këtë javë për vizitë në Ankara.

Sipas Kabinetit presidencial për marrëdhënie me opinionit Adil Abdul-Mahdi do të zhvillojë vizitën zyrtare me ftesë të presidentit turk Recep Tayyip Erdoğan, thuhet në deklaratë.

Përpjekjet kundër terrorizmit, rindërtimi i Irakut dhe bashkëpunimi në sektorin e tregtisë dhe energjisë pritet të jenë fokusi i vizitës.

Krerët pritet të diskutojnë hapat për të përmirësuar bashkëpunimin midis dy vendeve si dhe çështjet rajonale dhe ndërkombëtare në lidhje me Turqinë dhe Irakun.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here