Lajini rrobat që ua bleni fëmijëve përpara se t’i veshin! Ja çfarë i ndodhi fëmijës tim…!

  246
  0

  Lani para veshjes’, është këshilla që kemi dëgjuar të gjithë më parë. Është edhe e shtypur edhe në shumicën e etiketave tona të veshjeve. Por, sa e rëndësishme është të ndiqni këto udhëzime.

  Samantha Maree Spenser nuk respektoi një këshillë të tillë, derisa djali i saj po e veshte një rrobë të re që sapo ia kishte blerë.

  “Sapo u kthyem në shtëpi ai kishte shenja në fytyrë,” tha ajo për Kidspot.

  “Ne menduam se ishte vetëm për shkak se ai ishte sëmurë por ai shkoi në shtrat dhe u zgjua duke ulëritur. Fytyra e tij ishte e gjitha e fryrë, kështu që nxituam për në spital dhe ai vetëm se u përkeqësua”.

  Mjekët në spital i shpjeguan Samanthës se Parker kishte më shumë gjasa të reagonte ndaj kimikateve që përdoreshin për trajtimin e pëlhurës në rrobën që kishte provuar.

  Ndërkaq, nëna tashmë u bënë thirrje të gjitha grave të tjera të mos e praktikojnë një gjë të tillë, me qëllim që t’ua kurseni jetën të vegjlive tuaj.

  PËRGJIGJU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here