Libri “Derset e Ramazanit”

191
0

Libri “Derset e Ramazanit”

Libëri Derset ose Mësimet e Ramazanit paraqet 30 Ligjërata- mësime në lidhje me vlerat e muajit të ramazanit.

Vlera e muajit dhe vlera e agjërimit të Ramazanit,

Dispozitat e agjërimit,

Namazi vullnetar,

Vlera e mësimit të Kur’anit,

Urtësia e agjërimit,

Çfarë e prishë Ramazanin …… e një sere temash të tjera

Në Librin Derset ose mësimet e Ramazanit lexuaesi do të njihet me vlerat e Muajit të ramazanit.

Libri ka për Autor: Mirsad Sediq

Për më shumë:

Adresa: Fondacioni i Rinisë Islame Seebacherstrasse 67, 8052 Cyrih Zvicër

Tel +41 (0) 43 300 16 70 Mobile +41 (0) 79 469 50 36

www.islamischen.ch porositeni duke klikuar ketu: http://islamischen.ch/shop/albanisch/…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here