Libri “Dialogu me Mikun Ateist”

123
0

Libri “Dialogu me Mikun Ateist”

Libri “Dialogu me Mikun Ateist” i autorit Dr. Mustafa Mahmudit sjell një qasje ndryshe të shpjegimeve të temave kryesore islame në brendësinë e një bisede me një ateist.

Autori thekson rëndësinë e mënyrës që një bashkëbisedues duhet të bisedojë me një tjetër për fenë dhe rëndësinë e saj, në të kundërt ai nuk arrin të përfitojë atë që duhet por e humb rrugën e drejtë.

Ndër të tjera në këtë libër ju do të lexoni tema të tilla si:

Personaliteti dhe vepra e Dr. Mustafa Mahmudit

Zhvillimi Ideor i Dr. Mustafa Mahmudit

a) Prej muzikës deri në mjeksi

b) Prej aventurës deri në izolim

c) Prej dyshimit deri në besim

ç) Prej letërsisë deri në filozofi

“Allahu nuk ka lindur askënd dhe nuk është i lindur”

Përse Allahu krijoi të keqen?!

Xheneti dhe Xhehenemi

Qëndimi islam ndaj femrës

Shpirti

Ndërgjegjja

Kur’ani është shpallje e Zotit

Dyshimet

Kuptimi i Fesë

Ky libër është sjellë në gjuhën shqipe nga përkthyesit Nexhat Ibrahimi, Miftar Ajdini, Muhidin Ahmeti.

Libri “Dialogu me Mikun Ateist” është botuar nga shtëpia botuese Sira.

Për ta bërë tuajin këtë libër, ju mund ta porosisni atë në adresën Islamchop.ch ose Telefon.: + 41 43 300 16 70 Mobil.: 041 79 469 50 36 – ( Viber dhe WhatsApp )

Autor: Dr Mustafa Mahmud

Përkthyer nga Gjuha Boshnjake: Nexhat Ibrahimi, Miftar Ajdini, Muhidin Ahmeti

Redaktor Bujar Vërbovci

Redaktor Gjuhësor: Fatmire Ajdini- Hoxha

Për botuesin: Bashkim Avdiu

Botues: SIRA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here