Libri “E bija e Hoxhës fotomodele”

109
0

Libri “E bija e Hoxhës fotomodele”

“E bija e Hoxhës fotomodele” Libri “E bija e Hoxhës fotomodele” është libri më i ri i sjellë në treg i autores Autores Turke Emine Çenlikoglu.

Në Librin “E bija e Hoxhës Fotomodele” lexuaesi do të njihet me Inskenimet e mediave per ta shkatërruar rininë duke i sugjeruar asaj se zhveshja sjell lumturi dhe modernizem.

Libri trajton kurthet e mediave që e sfidojnë edhe vajzën e Hoxhës e cila futet në botën e modeleve, por në fund e gjen prap rrugen e drejt fal edukimit të mirfilltë.

Në këtë libër trajtohet gjerësisht një fenomen të cilen e ka vuajtur shoqëria shqiptare.

Autorja, e burgosur disa herë për arsyer të përmbajtjes por edhe tematikave të trajtuara në libra në ndryshëm, sjell nëpërmjet librit “E bija e Hoxhës Fotomodele” mënyrat se si mund të dilet nga fenomene të tilla.

Autorja : Emine Çenlikoglu

Botues: Sira Prishtinë 2015

Klikoni në linkun e mëposhtëm:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here