Libri: “E drejta Islame, Burimi dhe zhvillimi”

156
0

Libri: E drejta Islame, Burimi dhe zhvillimi

Në librin “E drejta Islame, Burimi dhe zhvillimi”, lexuesi do të njihet me tema të ndryshme të cilat lidhen me të drejtën islame, nga burojnë ato dhe çfarë zhvillimi i sjellin shoqërisë.

Ndër të tjera në këtë libër të autorit Seid Ramadan ju do të lexoni

E drejta dhe religjioni

Përcaktimi i së drejtës islame

Procedimi i hulumtimit Vështirësit gjuhësore,

Klasifikimi juridik,

Lajthimet themelore,

Sheriati,

Karakteristikat e jurispudencës islame,

Shkenca juridike muslimane etj.

Libri: E drejta Islame, Burimi dhe zhvillimi, përmorësoni edukimin tuaj

Autor: Seid Ramadan

Për më shumë:

Adresa: Fondacioni i Rinisë Islame Seebacherstrasse 67, 8052 Cyrih Zvicër

Tel +41 (0) 43 300 16 70

Mobile +41 (0) 79 469 50 36

www.islamischen.ch porositeni duke klikuar ketu: http://islamischen.ch/shop/albanisch/…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here