Libri Hafiz Ali Korça “Jeta dhe Vepra”

Mos i humb

Gjermani, automjeti hyn në turmë gjatë një parade të karnavalit

Një automjet ka hyrë në turmë gjatë një parade të festivalit, në qytezën Volkmarsen në shtetin federal Hessen të Gjermanisë (AA).

Turqia ndalon importin e cigareve elektronike

Turqia të martën ndaloi importin e cigareve elektronike dhe produkteve të përafërta, duke njoftuar vendimin në gazetën zyrtare të vendit (AA).

OKB-ja dërgon ndihma humanitare në Idlib të Sirisë

OKB-ja sot ka dërguar 26 maunë me ndihma humanitare në provincën veriperëndimore të Idlibit në Siri (AA). Maunët kaluan...

Identifikohen kushte të favorshme për jetë në ekzoplanetin K2-18b

Një hulumtim tregon se një ekzoplanet 8 herë më i madh se Toka mund të ketë kushte të favorshme për jetë (AA).

Libri Hafiz Ali Korça “Jeta dhe Vepra”

Klikoni në linkun e mëposhtëm:

- Reklamë -
- Reklamë -

Të fundit

A Është e Dëmshme Kërcitja e Kockave

Për shumë njerëz një nga gjërat e para që bëjnë sapo zgjohen nga gjumi është kërcitja e kockave dhe tërheqja e trupit.

Fërgesë e Ngrohtë me Gjizë e Hudhra

Fërgesa është padyshim një nga traditat më të hershme të kuzhinës shqiptare. E gatuar në mënyra të ndryshme në...

Omëletë e bardhë e shpejtë me dy lloje djathërash: Kafjall i përsosur i cili ju shkrihet në gojë!

Fjala është për omëletën e shpejtë nga të bardhët e vezëve, përgatitja e së cilës zgjat afro dhjetë minuta

Huawei ka prezantuar P40 Lite në heshtje dhe fshehtësi

Huawei do të prezantojë serinë e saj të re P40 në Paris më 26 mars. Sidoqoftë, Huawei po sjell tashmë P40 Lite...

“Përgjegjësia humanitare në Idlib nuk i takon vetëm Turqisë, por bashkësisë ndërkombëtare”

Ministria e Punëve të Jashtme e Gjermanisë porositi se përgjegjësia humanitare në Idlib nuk i takon vetëm Turqisë, por tërë bashkësisë ndërkombëtare...