Lind gjashtënjakë nëna kosovare në Zvicër, ja çfarë bën shteti për ta!

165
0

Një nënë kosovare ka lind gjashtënjakë në Zvicër, por duket e pabesueshme ajo që bën shteti për të ndihmuar për rritjen e këtyre fëmijëve.

Nëna nga Prishtina ka lindur gjashtë fëmijë në Zvicër dhe shteti zviceran duket se është mjaft i lumtur për këtë.

Për këtë, shteti zviceran ka vendosur që të kryejë të gjitha detyrimet për të gjithë fëmijët deri në moshën 18 vjeçare, duke përfshirë edhe shkollimin.

Nga spitali, bëhet me dije se nëna është mirë me shëndet dhe foshnjat po ashtu.

Gjininë e foshnjave ende nuk është raportuar dhe nuk dihet cilës gjini i takojnë./Kosova Post/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here