Marko Gjuriç zbulon arsyen se pse Thaçi ka shkuar te Gazivodë

103
0

Drejtori i Zyrës për Kosovë dhe Metohi në Qeverinë e Serbisë Marko Gjuriç ka thënë se dëshiron ta njoftojë bashkësinë ndërkombëtare që pjesëtarët e njësisë speciale të Kosovës kanë sulmuar dhe e kanë marrë nënë kontroll Liqenin e Gazivodës.

Ai ka thënë se “marrja e Liqenit” është bërë me qëllim që Hashim Thaci me përcjellësit e tij të mund të shëtitet pak te ky liqen.

“Thaçi dhe terroristët e tij këtë e kanë bërë me qëllim që ai dhe përcjellësit e tij të kenë mundësi të shëtisin dhe të vizitojnë Gazivodën” ka thënë Gjuriç./Kosova Post/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here