MASHT: Orët e humbura do të kompezohen, SBASHK në pritje të vendimit të Gjykatës

55
0

Komisioni parlamentar për Arsim gjatë ditës së sotme ka mbajtur një mbledhje ku kanë diskutuar për kompensimin e orëve të humbura gjatë grevës së mësimdhënësve.

Në këtë komision të ftuar ishin SBASHK dhe Ministria e Arsimit, njofton klankosova.

SBASHK ka thënë se nuk do ti kompenzojnë orët e humbura gjatë grevës, megjithate thanë se do të presin vendimin e gjykatës.

Ministri i Arsimit, Shyqyri Bytyqi, ka thënë se vendimi për kompenzim të orëve të humbura do të mbetet në fuqi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here