MERR MËSIME NGA AJO QË E SHEH!

231
0

MERR MËSIME NGA AJO QË E SHEH

Mësoje nga malet qëndrueshmërinë mbi vlerat dhe moralin.

Mësoje nga deti thjeshtësinë karshi atij që është më i dobët. Mësoje nga dita qartësinë dhe çiltërsinë. Mësoje nga nata qetësinë dhe rehatinë. Mësoje nga lulet bukurinë e shpirtit. Mësoje nga kozmosi precizitetin dhe përsosmërinë. I lartësuar është Allahu që na e përsosi këtë kozmos dhe na urdhëroi të meditojmë që ta mësojmë madhështinë e Tij!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here