MERR MËSIME NGA AJO QË E SHEH

138
0

MERR MËSIME NGA AJO QË E SHEH

Mësoje nga malet qëndrueshmërinë mbi vlerat dhe moralin.

Mësoje nga deti thjeshtësinë karshi atij që është më i dobët.Mësoje nga dita qartësinë dhe çiltërsinë.Mësoje nga nata qetësinë dhe rehatinë.Mësoje nga lulet bukurinë e shpirtit.Mësoje nga kozmosi precizitetin dhe përsosmërinë.I lartësuar është Allahu që na e përsosi këtë kozmos dhe na urdhëroi të meditojmë që ta mësojmë madhështinë e Tij!!Nga arabishtja: Irfan JAHIU

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here