Ministri i Financave premton zhvillim ekonomik deri në 4.7 për qind

62
0

Ministri i Financave, Bedri Hamza, para deputetëve të Kuvendit të Kosovës, ka shpalusor draft-buxhetin për vitin 2019, ku me këtë rast ka përmendur ndarjet buxhetore të planifikuara për vitin e ardhshëm.

Sipas ministrit Hamza, ky propozim-buxhet parasheh zhvillim ekonomik si dhe realizimin e investimeve të projekteve kapitale, dhe se sipas Hamzës, bazuar në këtë buxhet, Kosova pritet të ketë rritje ekonomike.

“Ne do të bënim më shumë, por mundësitë financiare janë të kufizuara. Ky propozim-buxhet ofron më të mirën për qytetarët duke pasur parasysh kufizimet që i kemi nga faktorët e jashtëm dhe të brendshëm. Bazuar në këtë buxhet Kosova pritet të ketë rritje ekonomike deri në 4.7 %”, tha ministri Hamza.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here