Ballina Islam Namazi i jacisë dhe i teravive live në Qabe! (Video)

Namazi i jacisë dhe i teravive live në Qabe! (Video)

23
0
SHPËRNDAJE

 

Namazi i jacisë dhe i teravive live në Qabe!

Makkah: 'Isha Prayer LIVE from Masjid Al Haram

Makkah: 'Isha & Taraweeh Prayers LIVEfrom Masjid Al Haram

Gepostet von Haramain am Donnerstag, 17. Mai 2018

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here