Në Kosovë nuk lejohen as në shkolla, por në SHBA e lejon një grua me mbulesë të bëhet Police por me një kusht, që ajo…

152
0

Një grua amerikanë bëhet oficerja e parë muslimane. Ajo ka filluar punë si police në qytetin Dirbort në Michigan të SHBA-së.Ajo thotë se besimi i saj fetar dhe kulturor do të lejojë për policimin në komunitet më të mirë në qytet.
Sipas Press TV, Amel Shamut, e cila ka lindur në Amerikë, është policja e parë myslimane e cila bart uniformë islame bashkë me uniformën e policisë./topactives.com/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here