Në maj funksionale karta e studentit, përfitim edhe në vendet e BE

45
0

E shumë premtuar, e shumë debatuar dhe e kërkuar me ngulm nga studentët gjatë protestave të dhjetorit, karta e studentëve do të jetë gati në maj duke ofruar shërbimet e para me ulje.

Një ditë para firmosjes së vendimit të Këshillit të Ministrave që i jep të drejtë Ministrisë së Arsimit të hyjë në diskutime me Bashkitë për emëtimin e kësaj karta, Besa Shahini dhe Erjon Veliaj publikuan prototipin e parë të kësaj karte.

Karta që do të jetë falas për studentët ofron një sërë shërbimesh me mundësi ulje.

Karta e Studentëtit është një mundësi e munguar që të rinjtë shqiptarë janë përjashtuar prej vitesh duke nisur nga partitë politike, bashkitë dhe deri tek universitete dhe fakultetet, dhe pas kaq vitesh në xhep u kanë mbetur vetëm premtimet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here