Pas tensionit me policinë, deputetët e PD lejohen të futen në sallën e gjyqit

86
0

Pas tensionit të krijuar në hyrje të gjykatës, i cili zgjati rreth 1 orë, mes policisë dhe disa deputetëve të PD, këta të fundit janë lejuar të futen në sallën e gjyqit, ku pritet të jepet masa e sigurisë për 23 të arrestuarit e Rrugës së Kombit.

Ndërkohë, policia nuk ka lejuar asnjë përfaqësues të medias të jetë i pranishëm.

Më herët, Edmond Spaho ka telefonuar fillimisht drejtorin e policisë dhe më pas edhe ministrin e Brendshëm Xhafaj. Spaho i ka kërkuar drejtorit të policisë se nga kush ka marrë urdhër të mos i lejojë deputetët e PD të futen në gjykatë, ndërsa më pas ka telefonuar edhe ministrin e Brendshëm. Mësohet se Spaho i ka kërkuar Fatmir Xhafajt të largoje policinë, gjë që ndodhi pak më vonë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here