Përdorni bajamet për kujtesë më të mirë!

52
0

Bajamet përmirësojnë kujtesën dhe fuqinë e trurit.

Ato janë të pasura me antioksidantë dhe acide yndyrore Omega-3, të cilat janë fantastike për kujtesën dhe për shëndetin e syve.

Lëni pesë deri në dhjetë bajame të qëndrojnë në ujë dhe të nesërmen grijini në mikser pa lëkurë.

Masën e përftuar ziejeni duke e bashkuar me një gotë qumësht.

Shtoni mjaltë dhe pijeni çdo ditë për 30-40 ditë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here